tiistai 4. marraskuuta 2014

- Ihonkuorinta kotikonstein-


- Ihonkuorinta kotikonstein-
 
 
Tässä on pari hyväksi toteamaani kuorintaa, jotka voit valmistaa kotona ja hinta ei päätä huimaa.
 
 
Sokerikuorinta
 
On hyvä lähes kaikille koska se on hellävarainen ja kosteuttava. Sokeri kuorinta sopii koko vartalolle ja jopa huulille tehden huulista ja ihosta pehmeät ja poistaen samalla karheutta.
 
Ohje:
Sekoita sokeri suihkushamposeen ja kuori kostea iho suihkussa.
Liikkeiden suuntautuen aina sydämmen suuntaan . Samalla saat lymfahieronnan ja kauniin pehmeän ihon.
Tehokkaamman tuloksen saat jos käytät suihkuhanskaa sekoituksen levittämiseen.
Huuhtele hyvin!
 
 
 
 
Suolakuorinta
 
Suola on karheampaa joten tunnet sen enemmän kuin sokerin. Karheuden takia tämä kuorinta stimuloi tehokkaasti verenkiertoa ja poistaa nesteitä. Suolakuorintaa voi käyttää myös kasvossa, mutta silloin suolan pitää olla hyvin hienoksi jauhettua. Suolakuorinta poistaa ihon kiiltoa antaen mattaisemman lopputuloksen.
 
Ohje:
Tee samaan tapaan kuin sokerikuorinta.
 
 
Kahvikuorinta
 
Poistaa nesteitä ja stimuloi ihoa, joka siloittaa selluliittiä. Minä käytän kahvinporoja jotka ovat jääneet jäljelle aamukahvista, mutta yhtä hyvin voit käyttää tuoreita kahvinporoja . Tuoreet kuivat kahvinporot saattavat olla hieman karheampia , mutta on makuasia kumpia haluaa käyttää.
Kuorinta kannattaa tehdä suihkussa  koska kuorintaa roiskuu helposti ympäristöön. En suosittele kasvoille sillä kasvojen iho on herkempi kuin vartalon iho.
 
 
Ohje:
Sekoita kahvinporot ( noin kourallinen) oliiviöljyyn tai suihkushamposeen. Kuori kostea iho suihkussa lymfakirron mukaisin liikkein, alkaen aina sydämmestä kauimpana olevasta kohdasta edeten sydämmeen päin.
Huuhtele hyvin!
 
 
 
Nautinnollisia hetkiä
H
 
 



1 kommentti:

  1. Casinos near Horseshoe Arena in Ridgefield, Washington, US - Mapyro
    Search by neighborhood, city or city - 오산 출장마사지 Find out the location and get 경상남도 출장마사지 directions. MapYro users 계룡 출장안마 have the option 아산 출장샵 to save 영천 출장마사지 time in all of its

    VastaaPoista